Ingyenes Sütőipari és gyorspékségi munkás Tanfolyam
06.24.19
Sütőipari és gyorspékségi munkás OKJ Tanfolyam indul Zala megyében!
Képzés megnevezése: Sütőipari és gyorspékségi munkás
OKJ azonosító: 21 541 02
Képzés helyszínei: Nagykanizsa, Zalaegerszeg, Zalaszentgrót
Óraszám: 520 óra
Engedélyszám: E-000526/2014/A107
Az „IOSZIA” Felnőttképző Intézmény az új évben is egy, az elmúlt évek sikeres, egyedülálló képzését indítja Önnek! A Sütőipari és gyorspékségi munkás részszakképesítés OKJ képzést, a szakképzésről szóló törvény szerinti, állam által elismert szakképesítést biztosító tanfolyamot. Az új évben bekövetkező változások, újdonságok (OKJ törvények), a szakképzésről szóló törvény szerinti, állam által elismert szakképesítést biztosító tanfolyamunkra érdemes mielőbb jelentkeznie, regisztrálnia. Képzésünk az ország bármely pontján, kedvezőbb, költséghatékony megoldás lehet az általunk szervezett helyen, lakóhelyéhez legközelebb. A Sütőipari és gyorspékségi munkás részszakképesítés megszerzése után elvégezheti a 34 541 05 Pék szakképesítést nyújtó képzést, akár saját vállalkozást is indíthat. A részszakképesítés OKJ képzési programjába meghatározott tananyag során az élelmiszeripari tevékenység keretében kenyérfélék, péksütemények előállításával, kezelésével tud foglalkozni. Megismerkedik a tésztafeldolgozás műveleteihez használt gépek, berendezések működésével, üzemeltetésük szabályaival, a legfőbb élelmiszerbiztonsági-, munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai előírások betartása mellett.
A képzés eredményességét, a munkavállalás-munkahelykeresés sikerét, vagy a betöltött állásban való eredményesebb munkát szolgáló felnőttképzéshez kapcsolódó szolgáltatásunk: Előzetes tudásszint-mérés, Hatékonyság növelés, Munkavállalás elősegítése.
A részszakképesítéssel betölthető munkakörök: Sütőipari munkás, Sütőipari táblázó, Sütőipari vető, Gyorspékségi sütő és eladó
Sütőipari és gyorspékségi munkás részszakképesítés OKJ tanfolyam, Felnőttképzési engedély (E-000526/2014/A107) alapján folytatott képzés azonosító száma: 21 541 02
Az Élelmiszeripar szakmacsoportban a szakképesítés szintje: alapfokú részszakképesítés
A Sütőipari és gyorspékségi munkás képzés megkezdésének feltételei:
– Iskolai előképzettség: befejezett iskolai végzettséget nem igényel
– Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek
A Sütőipari és gyorspékségi munkás szakképesítéssel rendelkező képes:
felkészülni a munkára, – előkészíteni a munkafolyamatokat, – alapméréseket végezni, – eszközöket használni, gépeket kezelni, – munkavédelmi előírásokat betartani, – irányítással feldolgozni a tésztát, – kelesztésnél elhelyezni a tésztát a kelesztőben, felületkezelést végezni, – irányítással vetési feladatokat ellátni, kisütni a termékeket, – csomagolási feladatokat végezni, – alapszintű adminisztrációs munkát végezni.
Képzési Modulok listája:
– 11945-16 Sütőipari alapismeretek
– 11919-16 Élelmiszerelőállítási alapismeretek
A szakmai vizsgára bocsátás feltétele: valamennyi modulból a modulzáró vizsga eredményes letétele
A komplex szakmai vizsga vizsgatevékenységei: gyakorlat, szóbeli
A tanfolyammal kapcsolatban érdeklődjön az illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán!
Sütőipari és gyorspékségi munkás
Képzés megnevezése: Sütőipari és gyorspékségi munkás
OKJ azonosító: 21 541 02
Nyilvántartási szám: E-000526/2014/A107
Képzés helyszínei: Nagykanizsa, Zalaegerszeg, Zalaszentgrót
Óraszám: 520 óra
Elmélet és gyakorlat óraszáma:
184 elméleti; 336 gyakorlati óra
A szakképesítés rövid leírása:
A sütőipari üzemekben irányítással sütőipari termékek előállításában vesz részt.
A szakképesítéssel rendelkező képes:
- felkészülni a munkára,
- előkészíteni a munkafolyamatokat,
- alapméréseket végezni,
- eszközöket használni, gépeket kezelni,
- munkavédelmi előírásokat betartani,
- irányítással feldolgozni a tésztát,
- kelesztésnél elhelyezni a tésztát a kelesztőben, felületkezelést végezni,
- irányítással vetési feladatokat ellátni, kisütni a termékeket,
- csomagolási feladatokat végezni,
- alapszintű adminisztrációs munkát végezni.
A képzés moduljai:
11945-16 Sütőipari alapismeretek
11919-16 Élelmiszerelőállítási alapismeretek
Bemeneti feltételek:
Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek
Életkor: Betöltött 16. életév és tankötelezettség teljesítése
A résztvevők kiválasztásának a módja:
Írásbeli és szóbeli szakmai alkalmassági vizsgálat; foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat.
A tanfolyammal kapcsolatban érdeklődjön a lakóhelye szerinti területileg illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán!
Képző elérhetőségei:
E-mail: nikolett.h@ioszia.hu, WEB: www.felnottkepzes.hu, Telefon: +36 (30) 586-32-29
Jelentkezz!
Üdvözlettel:
„IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény.
FELNŐTTKÉPZÉS
Cimkék:: Gyors képzés, Gyors tanfolyam, ingyenes képzés, Ingyenes tanfolyam, képzés, Nagykanizsa, Nagykanizsa képzés, Nagykanizsa tanfolyam, OKJ, Sütőipari és gyorspékségi munkás, Sütőipari és gyorspékségi munkás Nagykanizsa, Sütőipari és gyorspékségi munkás OKJ, Sütőipari és gyorspékségi munkás Zalaegerszeg, Sütőipari és gyorspékségi munkás Zalaszentgrót, szakmaszerzés, Szakmaszerzés gyorsan, Szakmaszerzés ingyen, Tanfolyam, Zala megye, Zala megye képzés, Zala megye Tanfolyam, Zalaegerszeg, Zalaegerszeg képzés, Zalaegerszeg tanfolyam, Zalaszentgrót, Zalaszentgrót képzés, Zalaszentgrót tanfolyam